Kategoriarkiv: Uncategorized

Lämna politiken genast!

Den 9 september kommenterade SD-politikern Gunilla Schmidt gunillaflyktingströmmen till Sverige: Kan ingen ställa sig på Öresundsbron med kulspruta!

Mycket illa ordval, men kanske förklarades en del av hennes politiska tillhörighet hos Sverigedemokraterna. Anmärkningsvärt dock att hon samtidigt satt som nämndeman i Helsingborgs tingsrätt, ett uppdrag som tingsrätten snabbt drog in.

Även Sverigedemokraterna tyckte att uttalandet var väl magstarkt och rekommenderade henne att lämna partiet, enligt Helsingborgs Dagblad.

Vem som helst som läser hennes uttalande måste ändå ställa sig frågan: Är det sådana här personer vi vill ha i våra folkvalda församlingar?

Själv anser hon sig ha rätt till det eftersom hon lämnat partiet med sitter kvar i fullmäktige.

Skäms Gunilla Schmidt! Lämna politiken!

Låt trollen spricka i solen

Under riksdagens debatt i torsdags kring flyktingkatastrofen gjordes ett inlägg av riksdagsledamoten Paula Bieler, integrationspolitisk talesperson, där hon meddelar att SD vill höja antalet kvotflyktingar från 1900 till 4000 personer om året.

Det passade inte alla sverigevänner inom SD utan en storm utbröt på Facebook.Bland annat tidigare ekonomiska talesperson Erik Almqvist, numera invandrare i Ungern, kritiserade partiet skarpt.
Partisekreteraren Richard Jomshof svarade då i ett lite märkligt inlägg där han insinuerar att SD inte öppet ska driva sin politik så länge de inte sitter i majoritetsställning och eftersom svenska medier inte ger en rättvis bild av dem, se bild nedan.

912@70

I morse bjöds Jomshof därför in till P1morgon för att förklara sig. Och döm om min förvåning, han fick nästan tio minuters intervjutid i lugnt och sansat tonläge där reportern på ett förtjänstfullt sätt frågade Jomshof vad han verkligen menade.

Jag hoppas att det är medias nya strategi för dessa grumliga demokrater. Låt dem prata ostört och lyssna istället för att skandera ramsor om Inga rasister på våra gator, eller att bua ut dem. Sådant beteende gör dem bara till martyrer och vanligt folk utan större insikt kommer i allt högre utsträckning rösta på dem i nästa val.

För ingen vill stötta en mobbare och många vill hjälpa och trösta den underlägsna.

Version 2Kunde inte låta bli den här bilden i sammanhanget.